Woodboy Natural CoatNieuw!

 

Woodboy Natural producten bieden u een eigentijdse afwerking en brengen de natuur op uw planken !

 

Met Woodboy Natural geeft u uw vloer “een slijtvaste en vlekbestendige afwerking” met een natuurlijke uitstraling !

 

Woodboy Natural Color


Eigentijdse tinten voor parketplanken en plankenvloeren.
Beschikbare kleuren: cerusé wit, patine grijs, noten en donkere eik.

 

Ceruse wit
Patine grijs
Noten
Donker eik
cerusé wit
patine grijs
noten
donkere eik

 

Deze vier sterke trendkleuren scheppen de sfeer die men vandaag zoekt.

 

Een nieuwe dynamiek in kleur!

 

Ze worden bijzonder aanbevolen voor het gemakkelijk en eigentijds kleuren van parket en plankenvloeren. Woodboy Natural Colors zijn binnen ook toepasbaar op houten deuren en ramen, houten plafonds, meubelen, enz.

 

Woodboy Natural Color bevat echte kleurstoffen, die volgens een uniek procédé worden verwerkt tot een verfijnde watergedragen kleurtint. Bij het aanbrengen vloeit Woodboy Natural Color gemakkelijk in elkaar en daarom krijgt men geen zogenoemde “aanzetten”.

 

Woodboy Natural Color, op waterbasis, is uitermate geschikt voor het kleuren van parketplanken en plankenvloeren, met v-groef, en ook voor gewone plankenvloeren. Minder geschikt voor grote oppervlakten van o.a. visgraatparket, lamellenparket, mozaïekparket, enz.

 

Woodboy Natural Coat


Natuurlijke afwerking voor parket en plankenvloeren.
Beschikbare afwerkingen: blekend mat, mat geolied aspect en satijn.

 

Blekend mat
Mat geolied aspect
Satijn
blekend mat
mat geolied
satijn

 

Woodboy is erin geslaagd om drie afwerkingproducten te ontwikkelen die sterk door de markt gevraagd worden.

 

1. Woodboy Natural Coat "blekend mat"

Een blekende, matte, reukloze en slijtvaste ééncomponent PU/Acryl afwerking voor parket en plankenvloeren. Deze “onzichtbare” matte verzegeling geeft geen kleurverandering, storende glans of reflectie. Door toepassing van Woodboy Natural Coat “blekend mat onzichtbaar” behoudt de houten vloer zijn “natuurlijk aspect”. Op donkere houtsoorten en houten vloeren die eerst gekleurd worden ontstaat een zichtbaar “Color Wash Effect”. Woodboy Natural Coat blekend mat kan gebruikt worden als grondlaag en eindlaag. Men kan direct op het blote hout werken of eerst kleuren met Woodboy Natural Color.

2. Woodboy Natural Coat "mat geolied aspect"

Een matte, reukloze, ééncomponent PU/Acryl afwerking voor houten vloeren. Woodboy is erin geslaagd om een matte parketvernis/lak te ontwikkelen, die het comfort van een geverniste vloer biedt met het uitzicht van een vloer die met olie werd afgewerkt! De transparante, slijtvaste en vlekbestendige afwerking, met mat geolied aspect, geeft parket en plankenvloeren een bijzondere uitstraling onder elke kijkhoek. In combinatie met Woodboy Natural Color, aangebracht in één of meerdere lagen en eventueel nagewreven met doek, wordt een stompmatte heldere kleurverzegeling bekomen.

3. Woodboy Natural Coat "satijn"

Een reukloze, ééncomponent PU/Acryl afwerking voor houten vloeren met satijnglans. De transparante, slijtvaste en vlekbestendige afwerking, met satijnglans, geeft parket en plankenvloeren een bijzondere uitstraling onder elke kijkhoek. In combinatie met Woodboy Natural Color, aangebracht in één of meerdere lagen en eventueel nagewreven met doek, wordt een heldere kleurverzegeling bekomen.

Aqua Devo Natural Parquet Finish “blekend mat”, “mat geolied aspect” en "satijn" zijn 100% watergedragen polyurethaanlak/vernissen. Hoogstaande kwaliteit in slijtvastheid en gebruikscomfort. Eigentijds in uitzicht!

 

Woodboy Natural